ASIAKASPALAUTE

 • Minulla oli yli kuukauden ollut vasen kantapää tosi kipeänä kun löysin netistä Acuvoiman sivut. Luin asiakaspalautteita ja laitoin viestiä Merjalle, että minulla on tällainen vaiva, olisiko akupunktioista apua tähän vaivaan. Hän laittoi viestiä että on. Niinpä varasin ajan akupunktioon. Merja oli niin mukava ihminen, että jo hänen kanssaan jutustelu auttoi. Merja epäili, että minulla voisi olla kantapää tulehtunut. Viikko meni ensimmäisestä hoitokerrasta kun yhtäkkiä kivut poistuivat kokonaan! Olin niin iloinen! Pystyin kävelemään ilman kipuja, joita oli tullut minulle aiemmin rasituksessa. Olen niin iloinen, että akupunktio auttoi kipuihini. Suosittelen lämpimästi Merjan akupunktiohoitoa.

  Heli 45v
 • Vasempaan jalkaani tuli äkillinen lonkkapussitulehdus, jonka viiltävä ja kova kipu heijastui koko vasempaan jalkaan lonkasta varpaisiin asti. Tämän vuoksi en pystynyt kävelemään ja nukkumaan 1,5 viikkoon. Kävin lääkärissä, missä lonkkaani laitettiin kortisonipiikki. Hoidin jalkaani myös kylmägeelipusseilla ja kipulääkkeitä söin vain muutamia. Aluksi nämä auttoivat, mutta sama kipu palasi päivän päästä uudestaan. Menin tuskaisena Acuvoimaan Joensuuhun hakemaan apua harmittavaan vaivaani. Klassisen akupunktion avulla kipu jäikin ilokseni hoitopöydälle ja olen saanut nauttia kivutonta elämää. Uni maistuu ja jalka on kunnossa. Superkiitos Merjalle hyvästä ja ammattitaitoisesta hoidosta! Suosittelen todellakin!

  Onnellinen nainen
 • "Menin Merjalle hoidettavaksi ystäväni suosituksesta. Minua on pitkään vaivannut olkapääkipu ja sen aiheuttama hermokipu käsivarressa. Kipua on ollut jo n. 10 vuotta, välillä pahempana ja välillä lievempänä. Olen tehnyt monenlaista kuntoutusta kädelle ja saanut olkapäähän paikallishoitona kortisonia sekä syönyt kuureina tulehduskipulääkkeitä, apu on ollut aina vain väliaikaista. Seuraavana vuorossa olisi ollut todennäköisesti olkapään leikkaus. Ystäväni suositteli kokeilemaan klassista akupunktiota ja otin yhteyttä Merjaan. Ensimmäisellä kerralla hän kuunteli tarkasti vaivani ja suunnitteli hoidon. Nyt olen käynyt säännöllisesti hoidossa ja olkapääkipu on poissa! Olen niin kiitollinen ja onnellinen, jatkuva kipu rajoitti ja häiritsi elämääni jo liian paljon. Haluan harrastaa liikuntaa monipuolisesti ja tehdä fyysisesti melko raskasta työtäni täysillä, tällä hetkellä pystyn näihin molempiin ilman rajoittavaa kipua. Olen myös kärsinyt migreenikohtauksista ja akupunktion aloitettuani kohtaukset ovat lähes kokonaan loppuneet. Hoidon aikana rentoudun syvästi ja saan voimaa jatkaa aktiivista elämää. Koen hyötyneeni erittäin paljon Merjan hoidoista ja suosittelen kaikkia kokeilemaan!"

  Riina, 35 v.
 • "Minua vaivasi krooninen tenniskyynärpään tulehdus, jonka takia menin Merjalle hoitoon. Tulehdusvaivat häväisivät ja olen saanut apua myös päänsärkyyn ja ajoittain vaivanneeseen lonkan limapussin tulehdukseen. Merjalla on aikaa ja halua paneutua asiakkaaseen myös kokonaisuutena, eikä vain hoitaa yksittäistä vaivaa."

  Nainen 49 vuotta
 • "Olen ollut Merjan hoidossa ahdistuneisuuden ja unettomuuden vuoksi hyvin tuloksin. Valitsin hänen palvelunsa, koska tiesin hänen käyneen perusteellisen klassiseen akupunktioon perustuvan koulutuksen. Asiaan perehtyneisyys näkyi hänen työskentelyssään. Hoidon tarvetta arvioidessaan Merja kuunteli tarkasti sekä vaivani että pulssini. Kävin Merjan lempeässä hoidossa noin kymmenen kertaa. Olin aluksi kärsimätön, mutta Merja sai minut ymmärtämään, että tilani kohentuminen on oman aikansa ottava kokonaisvaltainen prosessi, joka on vain käytävä läpi. Sain myös hoitoa tukevaa ohjausta elämänhallinnan eri alueilta. Askel askeleelta olen päässyt sekä henkiseen että keholliseen tasapainoon. Enpä voi kuin kiittää Merjaa hyvästä hoidosta!"

  Tyytyväinen asiakas
 • "Olen pienestä lapsesta saakka pelännyt ampiaisia aivan hysteerin omaisesti. Koin, että ampiaiset oikein tulivat lähelleni, jolloin aloin huitomaan ja huutamaan paniikissa. Myöskin kimalaiset ja mehiläiset aiheuttivat saman pelkotilan. Tähän asti kaikki kesäni ovat menneet pilalle näiden pörriäisten takia etten oikein uskaltanut olla pitkään ulkonakaan. Onneksi sain Sinun klassisesta akupunktiosta apua tähän suureen pelkooni. Viime kesä 2015 oli ensimmäinen ihana nautittava kesäni, jolloin huomasin olevani vapaa tästä tunteesta. Välillä en edes muistanut kiinnittää niihin mitään huomiota, koska ne eivät edes pörränneet ympärilläni. Myöskin läheiseni huomasivat tämän pelkotilan hävinneen minulta. Olin ihmeissäni ja todella kiitollinen, miten tehokkaasti saamani klassinen akupunktiohoito auttoi minua tässä ampiaisten ja kimalaisten pelkoasiassa."

  Tarja 54 v.